Суббота, 18.05.2024, 12:41 | RSS | Приветствую Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход
INFOEDR
Главная
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Главная » 2012 » Октябрь » 17 » Івано-Франківськ переходить на цифрове телебачення
    09:02
    Івано-Франківськ переходить на цифрове телебачення

    Івано-Франківськ переходить на цифрове телебачення

     

    Цифрове телебачення (ЦТБ) - це новий вид телерадіомовних технологій, який дозволяє транслювати зображення з вищою роздільною здатністю, робить можливим одночасну передачу кількох телевізійних програм - так зване "багатоканальне мовлення" (multicasting).

     

    Технологія цифрового телебачення також може використовуватися для надання інтерактивних відео та інформаційних послуг, що з "аналоговими" технологіями робити неможливо.
         

    Перехід на цифрове телебачення - це заміна традиційного аналогового телебачення цифровим телебаченням, технологією, яка має багато переваг. 2015 рік - це дата, коли усі традиційні послуги аналогового телебачення будуть вимкнені. В України залишаться тільки послуги цифрового телебачення.
         

    Більшість телеканалів до 2015 року транслюватимуть свої програми з телевізійних трансляційних станцій, як в аналоговому, так і в цифровому форматі.
         

    Аналогові телевізійні приймачі, які отримують безкоштовні ефірні програми, працюватимуть і після цієї дати, однак їхнім власникам доведеться придбати спеціальні конвертори (convertor) для того, щоб перетворювати цифровий сигнал на старий аналоговий формат.
         

    Якщо ви є клієнтом кабельного чи супутникового телебачення, вас, скоріш за все, перехід на цифрове телебачення не торкнеться, однак вам варто зв'язатися з вашим кабельним чи супутниковим оператором, якщо у вас виникнуть питання щодо відповідних послуг.
          

    У деяких місцевостях цифрове ефірне телебачення можна приймати уже сьогодні. Якщо ви сьогодні дивитися ефірне телебачення, то використання ресивера ЦТБ допоможе вам отримати доступ до більшості або усіх цифрових сигналів, що їх транслює ваша місцевий телеканал (телеканали). Це може включати в себе й програми з високою чіткістю, і багатоканальне мовлення.
         

    Окремий пристрій, який дозволяє вашій антені отримувати та конвертувати цифрові сигнали у формат, що їх підтримуватиме аналоговий телевізор - конвертор - дозволить вам і надалі користуватися вашим аналоговим телевізором для перегляду ефірних цифрових програм, якщо в вашому телевізорі передбачені спеціальні входи (композитний, або SCART).
         

    Для кожного телевізора чи іншого пристрою (наприклад, відеомагнітофона), обладнаного аналоговим тюнером, потрібен окремий конвертор. По суті, цей конвертор замінює собою аналоговий тюнер в одному пристрої.
         

    За допомогою інструкцій від виробника, ви зможете встановити конвертор-приставку самостійно. Для отримання відповідей на специфічні технічні запитання, подзвоніть на "гарячу лінію" технічної підтримки виробника або зверніться до місцевого продавця.
         

    Зараз сигнал цифрового ефірного телебачення можуть приймати наступні моделі приймачів:STRONG SRT 8500, TRIMAX TR-2012HD.

    Просмотров: 499 | Добавил: ondifua | Рейтинг: 0.0/0

    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz